Betalen – Tandartspraktijk Boetje – Grijpskerk
Specialist in mondgezondheid
Tandartspraktijk Boetje
Tandartspraktijk Boetje

Betalen

De rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld.
De rekening krijgt u van de praktijk(op papier of digitaal), of wordt direct verrekend met uw zorgverzekeraar, indien er een overeenkomst mee is gesloten. Het digitaal versturen van nota’s gebeurt op een veilige wijze via ZorgMail Secure, door gebruik te maken van encryptie en tweestapsverificatie(invoeren pincode). De ontvanger kan hiermee het bericht veilig lezen en veilig beantwoorden

Bekijk hier uw rekening uitgelicht!

Vragen over uw rekening

Voor vragen over uw rekening kunt u contact opnemen met onze praktijk. Voor algemene informatie over behandelingen en tarieven kunt u ook terecht bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP).

Betalingsvoorwaarden

Op de betalingen in onze praktijk zijn de betalingsvoorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der tandheelkunde (KNMT) van toepassing.
Betalingsvoorwaarden KNMT

Betaalwijzen

De rekening krijgt u van de praktijk. Deze kunt u op de volgende wijze betalen:

  • contant
  • per pin
  • via overschrijving

Verzekeringen

U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen/verzekeren-tegen-tandartskosten.