Kwaliteit – Tandartspraktijk Boetje – Grijpskerk
Specialist in mondgezondheid
Tandartspraktijk Boetje
Tandartspraktijk Boetje

Kwaliteit

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service aan u. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel. Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. Een goede klachtenbehandeling hoort daar ook bij.

Onze praktijk werkt aan het op peil houden van de kwaliteit. Binnen de tandheelkunde zijn diverse kwaliteitsbevorderende activiteiten beschikbaar.

De KNMT, de beroepsvereniging voor tandartsen, heeft op ons verzoek de praktijk gevisiteerd in april 2016. De praktijk werd bezocht door een tweetal collegae, om te beoordelen of de praktijk voldoet aan de kwaliteitsnormen van de KNMT.

Enige zinsneden uit het visitatieverslag:

-De visiteurs verklaren dat J. Boetje met goed gevolg de visitatie heeft doorlopen.
-Alles ziet er schoon, netjes, en verzorgd uit.
-Tandartspraktijk Boetje voldoet aan de eisen van een professionele praktijk en de instelling van tandarts en medewerkers is professioneel, gemotiveerd en positief.

Uw mening stellen wij buitengewoon op prijs. Hebt u suggesties hoe we u beter van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.